РОЗБУДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ У КОНТЕКСТІ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНОГО ВЕКТОРУ В УКРАЇНІ - Чжан, Фенхао (Публічне урядування, 2022)
Стаття присвячена науковому аналізу європеїзації професійної діяльності публічних службовців. Розрізнено поняття “європейської інтеграції” та “європеїзації” як : європеїзація – впровадження або асиміляція європейської цивілізації, а євроінтеграція – це концепція та процес тісної економічної, політичної та культурної співпраці Проаналізовано етапи та загальні результати європеїзації. Головною ідеєю статті є аналіз теоретичних аспектів основ євроінтеграції публічного управління та виділення критеріїв успішної європеїзації професійної діяльності публічних службовців України.