КОРУПЦІЙНА БЕЗКАРНІСТЬ В УКРАЇНІ - Романенко, Євген; Щокін, Ростислав (Публічне урядування, 2017)
Схарактеризовано досвід протидії корупції у розвинених де- мократичних країнах, зміни в законодавстві України, нову антикорупційну систему, її здобутки та недоліки. Проаналізовано за останній рік висловлю- вання окремих іноземних високопосадовців та комплексні експертні оцін- ки, отримані в межах реалізації міжнародних моніторингових механізмів в антикорупційній сфері. Розроблено пропозиції з удосконалення боротьби з корупцією.