МЕХАНІЗМИ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ - Акімов, Олександр (Публічне урядування, 2015)
Розглядаються питання комплексного дослідження механіз- мів формування та реалізації державної євроінтеграційної політики України. Проаналізовано комплексний механізм формування та реалізації державної євроінтеграційної політики на основі системи правових, інституційних, орга- нізаційних, політичних, економічних, інформаційно-контрольних механізмів.