АДАПТИВНИЙ КОЛЕКТИВНИЙ СУБ’ЄКТ УПРАВЛІННЯ ЯК НОВИЙ ФОРМАТ ВЗАЄМОВІДНОСИН ДЕРЖАВИ ТА ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА - Матвєєнко, Ірина (Публічне урядування, 2015)
Висвітлено встановлення взаємовідносин держави та грома- дянського суспільства у контексті адаптивного колективного суб’єкта управ- ління. Проаналізовано сучасний стан взаємовідносин учасників управлін- ського процесу. Обґрунтовано, що встановлення взаємовідносин держави та громадянського суспільства на сучасному управлінському етапі передбача- ють запровадження формуючих впливів держави. Визначено концептуальні засади створення адаптивного колективного суб’єкта управління з відповід- ною модифікацією моделей взаємовідносин, зниженням рівня формалізації управлінського процесу.