УКРАЇНА — ШЛЯХ ДО НАТО - Романенко, Євген (Публічне урядування, 2015)
Проаналізовано становлення та зміни у стратегії НАТО за більш як шістдесят років після створення та шляхи України щодо вступу в НАТО за двадцять чотири роки існування як самостійної держави.