ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ТРАНСКОРДОННОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В УКРАЇНІ - Соболь, Ігор (Публічне урядування, 2015)
Досліджено сучасні проблеми правового регулювання транс- кордонного співробітництва територіальних громад в Україні. Проаналізова- ні стан та динаміка евроінтеграційних процесів, визначені джерела, що ре- гулюють правове поле, та висвітлені проблеми інституційного забезпечення транскордонного співробітництва.