ІНТЕЛЕКТУАЛІЗАЦІЯ ЯК ПРОТИДІЯ ТЕРОРИСТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ В СИСТЕМІ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ - Лісовська, Ю. П. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2014)
Сучасний тероризм стає дуже високотехнологічним, постійно модер- нізується. Тому ефективність терористичних дій залежить від отриман- ня доступу до відповідної інформації та розробок сучасності. За цих умов захист інтелектуальної власності є важливою складовою загальної без- пеки суспільства, в тому числі одним з дієвих факторів боротьби з теро- ризмом загалом.