СИСТЕМА СУДІВ США ТА МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ОКРЕМИХ ЇЇ ПОЛОЖЕНЬ В ДІЯЛЬНОСТІ СУДІВ УКРАЇНИ - Поліщук, М. Г. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2014)
В результаті проведеного короткого аналізу встановлено, що судова система США є досить складною, але окремі її положення можна вико- ристати в роботі судів в Україні. Особливо це стосується ролі адвокатів, квазі судових функцій адміністративних органів та діяльності адміні- стративних комісій.