СТАНОВЛЕННЯ АНТИНАРКОТИЧНОЇ ПОЛІТИКИ: ДОСВІД ШВЕЦІЇ - Ковальчук, А. Ю.; Сорока, Л. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2014)
Влада, яка має повноваження із координації чітко сформульованої стра- тегії, націленої на досягнення визначеної мети, має всі шанси для успіху у розглянутій сфері. Жодне суспільство не зможе утримати на низькому рів- ні зловживання наркотиками, якщо його зусилля не будуть підтримані його громадянами.