Теоретико-правові основи застосування міліцією України адміністративного примусу - Подоляка, А. М . (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Проаналізовано важливі питання особливостей правової регламентації різними нормативними актами процесу застосування заходів адміністративного примусу працівниками міліції.