УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВИХ ФОРМ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ - Моршнєв, Є. І .; Федик, Є. І . (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Можна стверджувати, що законодавчий перелік організаційно-правових форм юридичних ociб не є вичерпним. А сама проблема класифікації юридичних ociб значно актуалізувалась у зв’язку з прийняттям і введенням у дію Господарського та Цивільного кодексів України.