ПРОБЛЕМИ ПРАВОВОЇ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ФУНКЦІЙ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ І ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Сінозацька, Ю. М . (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Деякі положення законів і нормативно-правових актів не відповідають нормам Конституції України 1996 р., що є неприпустимим, оскільки це ускладнює роботу такого важливого органу для держави, як прокуратура. Проблеми правової регламентації функцій прокуратури України потребують вирішення під час опрацювання нової редакції закону “Про прокуратуру” та обов’язкового узгодження з чинним законодавством.