ДЕЯКІ АСПЕКТИ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ У СФЕРІ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - НИЗЕНКО, Е. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Захист інформації є одним з найважливіших напрямів у системі забезпечення безпеки діяльності організацій та установ. Теоретичні підходи до з’ясування сутності інформаційної безпеки підприємства доцільно реалізовувати з позиції системного аналізу напрямів комплексного вирішення проблеми забезпечення інформаційної безпеки у сфері підприємницької діяльності. Запропонована структура підрозділу, який має забезпечити інформаційну безпеку підприємства. Це дає змогу характери- зувати процес створення служби безпеки організацій та установ в цілому з метою комплексного захисту підприємницької діяльності від реальних або потенційних загроз, які можуть призвести до суттєвих економічних втрат.