Концепції співвідношення законності та справедливості в ідеях учених XX століття - Ноженко, В. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Категорія справедливості належить не тільки до філософської, а й до правової галузі. Право дозволяє визначити принцип справедливості в точних логічних рамках.