Проблеми боротьби з корупцією - Кузьменко, О. П. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
На підставі комплексного дослідження визначений сучасний зміст і національні особливості корупції, причини і джерела зростання, вплив на розвиток нашої країни (політичний, соціально-економічний, правовий, культурний та організаційний).