Принцип законності у контексті постання правової державності: питання теорії - Арнаутов, П. І . (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Досліджується зміст принципу законності з позицій сучасної науки теорії держави і права, а також його значення для формування правової держави. Розкривається діалектичний зв’язок принципу законності і правової державності, доводиться наявність детермінації між забезпеченням законності і розвитком правової держави