РОЛЬ АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА У ФОРМУВАННІ ПРАВОСВІДОМОСТІ ГРОМАДЯ Н - Кирієнко, С. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Розглянуто актуальні питання формування правосвідомості громадян у взаємозв’язку з адміністративним судочинством. Дається авторське бачення стану законодавства про адміністративне судочинство в Україні.