Форми і методи адміністративного нагляду - Ляшенко, Л. Л . (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Форми і методи наглядової діяльності органів та посадових осіб, для яких наглядові функції є основоположними, що вимагає теоретико-правового обґрунтування та чіткої законодавчої регламентації. Задля вирішення цих завдань ставляться питання про зміст адміністративного нагляду, його відмінність від контролю, в чому проявляються форми та методи наглядової діяльності і даються відповіді на зазначені проблеми.