ДО ПРОБЛЕМИ УНІФІКАЦІЇ ГОСПОДАРСЬКОГО ТА ЦИВІЛЬНОГО З АКОНОДАВСТВА ЩОДО ГОСПОДАРСЬКО-ТА ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ - Лебідь, Ю. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Проблема уніфікації положень Господарського кодексу України та Цивільного кодексу України стосовно господарсько-правової та цивільно-правової відповідальності постала доволі гостро і спірні питання, які виникають на практиці, потребують негайного її вирішення. Особливої уваги потребує застосування інституту збитків, а також неустойки, штрафу, пені.