СТРАХУВАННЯ В УКРАЇНІ: НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Медвідь, Я. Ф. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
В умовах становлення ринкових відносин в Україні розширюється сфера страхових відносин і послуг. Проаналізовано історію і теорію становлення системи правового регулювання страхової діяльності