Організаційно-методичні особливості підготовки в юридичних навчальних закладах фахівців з безпеки підприємництва - Низенко, Е. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Розкрито окремі аспекти методики підготовки фахівців з безпеки комерційної діяльності, формування у них професійно-психологічної готовності успішного вирішення професійних завдань Йдеться про процес впровадження у вузах України спеціальних курсів з питань психологічної та інформаційної безпеки залежно від потреби слухачів у спеціальних знаннях у галузі безпеки підприємництва. Розгля- дається методика професійно-психологічної підготовки студентів навчальних закладів до роботи при дії негативних факторів, при наближенні зовнішніх умов занять до реальних умов професійної діяльності. Подаються загальні організаційно-методичні рекомендації зі спеціальної підготовки фахівців недержавної служби безпеки.