Порядок розрахунку штрафних санкцій за порушення правил здійснення господарювання - Котеньова, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Чинне господарське і цивільне законодавство України потребує систематизації та вдосконалення правового регулювання нарахування штрафних санкцій за невиконання або неналежне виконання господарських зобов’язань, оскільки у даній сфері відносин відсутні межі зазначених санкцій для негрошових зобов’язань.