Нормативно-правове забезпечення регулювання економічної безпеки підприємств - Вихристюк, О. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Компетентне державне регулювання економічної безпеки є необхідною умовою ефективної роботи підприємства