АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У ГАЛУЗІ ОСВІТИ - Щокін, Р. Г. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2017)
Дослідження законодавства, що регулює державну політику у галузі освіти, виявило його системні недоліки. Запропоновано деякі шляхи його удосконалення. Обґрунтовано необхід- ність кодифікації та інкорпорації відповідного регуля- торного законодавства.