ПОНЯТТЯ “ПРАВОУТВОРЕННЯ” ЯК СКЛАДОВА ЧАСТИНА ТЕОРЕТИЧНОГО ПІДҐРУНТЯ НОРМОТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Заверуха, В. Г. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2017)
Встановлено, що важливою складовою частиною теоретичного підґрунтя нор- мотворчої діяльності є поняття “правоутворення”. З’ясовано, що в науковій літературі відсутнє єдине ви- значення поняття “правоутворення”. Проаналізовано доктринальні визначення поняття “правоутворення”. Схарактеризовано ознаки правоутворення. Наведено характеристику етапів та рівнів правоутворення.