ОСОБЛИВОСТІ УЧАСТІ АДВОКАТІВ У АДМІНІСТРАТИВНОМУ ПРОЦЕСІ - Поліщук, М. Г. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2017)
Встановлено, що в колиш- ньому Радянському Союзі адвокати практично не брали участь в адміністративному процесі, адже вважалося, що притягнення до адміністративної відповідальності — це більш виховні заходи, ніж каральні. Виокремлено певні особливості участі адвокатів в адміністративному про- цесі. У сучасному законодавстві питання про участь ад- вокатів в адміністративному процесі також не конкре- тизовано, і саме законодавство вимагає змін.