АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕКУЛЬТИВАЦІЇ ЗЕМЕЛЬ В УКРАЇНІ - Шаправський, Т. О. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2017)
Уточне- но визначення рекультивації земель, окреслено її основні етапи, об’єкти та суб’єкти проведення рекультивації, а також зміст зазначеної діяльності. Запропоновано шля- хи удосконалення адміністративно-правового регулюван- ня з рекультивації земель.