ДЕЯКІ АСПЕКТИ МІЖНАРОДНО-ПРАВОВОЇ СИСТЕМИ ЗАХИСТУ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ - Шашкова-Журавель, І. О. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2016)
Імплементація на внутрішньодержавному рівні конвенційних норм Міжнародної організації праці стосовно захисту праці сільськогоспо- дарських працівників, а також підвищення рівня їх офіційної зайнятості потребує консолідації зусиль держави, роботодавців та профспілок для забезпечення гідної винагороди за працю та покращення умов праці в сіль- ському господарстві.