ПОНЯТТЯ БЕЗПЕКИ ОСОБИ ТА ОСОБИСТОЇ БЕЗПЕКИ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ - Подоляка, С. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2015)
На основі аналізу існуючих досліджень зроблено висновок про взаємо- зв’язок особистої безпеки і суспільних процесів та сформульовано дефі- ніцію особистої безпеки працівника прокуратури. Запропоновано вдоско- налення навчальних планів підготовки фахівців для органів прокуратури.