Міжнародний захист права дитини на освіту - Сокуров, Я. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Досліджено стан розвитку системи міжнародно-правового захисту права дитини на освіту. Особливу увагу приділено проблемі забезпечення прав дитини з особливими потребами. Розглянуто сутність і тлумачення поняття дискримінації в галузі освіти, а також зобов’язання, покладені на держави, з метою ліквідації або попередження такого явища