Загальнопроцесуальні категорії у податковому праві - Романченко, С. Г. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Важливою умовою розвитку податкового законодавства є вдосконалення інститутів податкової процесуальної відповідальності, процесуального представництва, теорії доведення в податкових справах.