Створення в системі Ради Європи міжнародного правового механізму боротьби з корупцією - огли , Алієв Ісабала Алі (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Міжнародні органи контролю стають важливим апаратом зовнішнього впливу на держави і сприяють створенню інтегрованого міжнародного співтовариства. Їх вивчення є одним із пріоритетів сучасної правової науки.