СПОСОБИ ПІДРОБЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ у СТРУКТУРІ МЕХАНІЗМУ ЗЛОЧИННИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗБАГАЧЕННЯ - Дубович, Д. Б. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Обґрунтовується, що при скоєнні економiчних злочинів, які є основою злочинних технологій збагачення, документи стають предметами посягання з метою їх подальшого використання як засіб підготовки та скоєння злочину, а властивості підробленого документа мають вплив на умови та характер їх використання. У механізмі злочинних технологій збагачення неправдиві документи виступають єдиним або найпоширенішим засобом досягнення злочинної мети — незаконного заволодіння майном або одержання незаконного доходу іншим шляхом.