ХАРАКТЕРИСТИКА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВОЇ СИСТЕМИ ПРОТИДІЇ ДИСКРИМІНАЦІЇ ОСІБ ПОХИЛОГО ВІКУ В ТРУДОВИХ ВІДНОСИНАХ - Шашкова-Журавель, І. О . (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Проаналізовано міжнародно-правову систему захисту осіб похилого віку від дискримінації у трудових відносинах. Голова увага приділяється участі Організації Об’єднаних Націй та Міжнародної організації праці у боротьбі з дискримінацією трудящих похилого віку. Пропонуються шляхи оптимізації системи міжнародноправового захисту трудових прав працівників похилого віку