Поняття правової держави: підходи та визначення змісту - Шевченко (Литвинова), Н. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
На сучасному етапі розвитку юридичної науки здійснюється перехід від формального підходу до тлумачення правової держави, доповнюючи його матеріальним підходом. У зв’язку з цим виникає ряд важливих теоретичних проблем.