Функціонування судової влади в процесі забезпечення конституційних прав людини - Рудик, Я. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Підвищення ефективності правозахисної діяльності можливе за наявності здійснення реформ відповідних галузей і чіткої установки державної влади на захист прав людини.