Поняття доказів у цивільному процесі - Кулик, К. Г. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Судові докази є найважливішими процесуальними засобами дізнання в судовій справі. За їх допомогою суд повинен досягти правильного знання про фактичні обставини, характерні для спірної справи, і винести правильне рішення на основі встановлених юридичних фактів