Міжнародно-правові зобов’язання Республіки Болгарія у сфері захисту права на свободу совісті та віросповідання - Дукоскі, С. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Міжнародно-правові зобов’язання у сфері релігійних прав Болгарії, яка є членом багатьох міжнародних організацій, мають визнання повного обсягу міжнародноправових стандартів права на свободу совісті і віросповідання та їх імплементацію у національному законодавстві