ОРГАНИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА ЇХ РОЛЬ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ ПРАВОТВОРЧОСТІ - Лепех, Ю. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2018)
З ура- хуванням планів нашої держави у сфері євроінтеграції досліджено застосування терміна “органи публічного управління” у науковій літературі та визначено роль ад- міністративної правотворчості у їх діяльності.