ПОНЯТТЯ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОВЕДЕННЯ ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ - Міхеєв, М. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2018)
Розглядаються питання адміністративно-правового забезпечення виконавчого провадження, а також підста- ви та система адміністративно-правового забезпечення окремих видів діяльності. Доведено, що адміністратив- но-правове забезпечення виконавчого провадження має свої специфічні ознаки і вони відрізняються від інших ви- дів адміністративно-правового забезпечення певних ви- дів діяльності. Внесено пропозиції щодо визначення окре- мих елементів адміністративно-правового забезпечення виконавчого провадження.