ЩОДО ВНОРМУВАННЯ ЗАХОДІВ КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВОГО ХАРАКТЕРУ СТОСОВНО ЮРИДИЧНИХ ОСІБ - Александров, Ю. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2015)
З урахуванням закордонної юридичної думки і практики притягнення юридичних осіб до кримінальної відповідальності досліджено проблемні ас- пекти вітчизняного законодавства у зв’язку з прийняттям Закону Украї- ни від 23 травня 2013 р.