КЛАСИФІКАЦІЯ ПРОЯВІВ ПРИЧЕТНОСТІ ДО ЗЛОЧИНУ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРАВІ УКРАЇНИ - Беніцький, А. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2015)
Визначено злочини, які є проявом причетності. Встановлено ознаки, за якими можливо класифікувати причетні злочини на певні види.