ПОЛІТИЧНА ЕЛІТА І БЮРОКРАТІЯ: СПІЛЬНЕ І ОСОБЛИВЕ У ПРОЦЕСІ ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ - Карпюк, С. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Суспільно-політичні феномени “політична еліта” і “бюрократія” — неоднозначні і багато в чому суперечливі. Розуміння їх сутності, єства, специфіки не- обхідне в багатьох аспектах, здійснення політичних процесів, в тому числі і у сфері державного управління, державотворення в цілому.