ГЛОБАЛІЗАЦІЯ І ГЛОБАЛЬНЕ ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО: КОМПЛЕКС НАУКОВИХ ПІДХОДІВ - Гула, Р. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Досліджено феномени глобалізації та глобального інформаційного суспільства. Дана характеристика глобалізації як процесу комунікації та глобального інформаційного суспільства як соціального продукту технічного прогресу за допомогою комплексу наукових підходів.