Теоретико-методологічні основи обґрунтування феномену “національна безпека” у контексті сучасного суспільного розвитку. - Маценко , Е. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Теоретико-методологічні основи феномену “національна безпека” пов’язані, головним чином, із: сутністю явища; його складовими; класифікаційними ознаками.