Соціально-політичні зміни в кон- тексті політико-модернізаційних процесів. - Шаповал , К. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Розглянуто особливості соціально-політичних змін у контексті політико-модернізаційного процесу в транзитивних суспільствах. Проаналізовано взаємозв’язок соціально-політичних змін та політичної стабільності в країнах, які знаходяться у процесі модернізаційних перетворень, та у сучасних розвинених суспільствах.