Взаимоотношения современных институтов гражданского общества и политической системы в Азербайджане - Огли Юсифов, Вугар Адиль (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Розглянуто взаємовідносини сучасних інститутів громадянського суспільства з політичною системою Азербайджану. Проаналізовані основні етапи розвитку громадянського суспільства і його взаємодію з політичною системою Азербайджану.Вивчено взаємозв’язок громадянського суспільства з політичною системою Азербайджану, в якому особливу роль грають недержавні організації.