КОРУПЦІЯ У СФЕРІ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ЯК ЗАГРОЗА НАЦІОНАЛЬНІЙ БЕЗПЕЦІ УКРАЇНИ (ПОЛІТИЧНИЙ АСПЕКТ) - БЛИСТІВ, Т. І.; КОЛЕСНИК, В. Т.; ПРИГУНОВ, П. Я.; КАРПОВА, К. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Проаналізовано діяльність правоохоронних органів із протидії проявам корупції у сферах державного управління, визначено шляхи вдосконалення їх діяльності.