ДЕРЖАВА І ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО: ПРОБЛЕМА ВЗАЄМИН ЗАДЛЯ СТАБІЛЬНОГО РОЗВИТКУ СОЦІУМУ - Білоусов, В. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Держава і громадянське суспільство не є тотожними соціальними феноменами. Плідна взаємодія між ними — вирішальна умова демократизації суспільного життя.