ГЕЙДАР АЛІЄВ ЯК ФУНДАТОР ЗОВНІШНЬОПОЛІТИЧНОЇ СТРАТЕГІЇ АЗЕРБАЙДЖАНУ - Салманов, А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
На конкретних прикладах підтверджено тезу про те, що саме президент Азербайджану не лише опрацював головні складові зовнішньої по- літики країни, а й втілив їх у життя. На підставі проведеного аналізу доведено висновок про важливу роль Гейдара Алієва у ствердженні між- народного авторитету Азербайджану та створенні його позитивного іміджу в світі.